home 2024. március 01., Albin napja
Online előfizetés
Felsőoktatási kiállítás a Zentai Gimnáziumban
2022.02.22.
LXXVII. évf. 7. szám
Felsőoktatási kiállítás a Zentai Gimnáziumban

Felsőoktatási kiállítást szervezett a Zentai Gimnázium, amelyre szerbiai egyetemek és főiskolák kaptak meghívást, így 16 felsőoktatási intézmény saját standon mutatta be az által: uk kínált lehetőségeket.

A rendezvényt Jerasz Anikó, a Magyar Nemzeti Tanács Végrehajtó Bizottságának elnöke nyitotta meg, aki beszédében elmondta, hogy a Magyar Nemzeti Tanács komplex ösztöndíjprogramjával jelentős összegű ösztöndíjakkal, szakkollégiumi rendszerrel, demonstrátori programmal, felvételi felkészítővel és intenzív szerb nyelvi képzésekkel segíti a fiatalok továbbtanulását, itt a szülőföldön. Arra biztatta a megjelent érettségizőket, hogy ne féljenek a megmérettetéstől és bátran jelentkezzenek be a felvételi vizsgákra, vegyék igénybe az MNT kínálta lehetőségeket, amelyek segítenek a sikeres felvételi vizsgában és a nyelvi nehézségek leküzdésében.

A kiállítást közel ezer harmadik és negyedik osztályos diák tekintette meg a mai nap folyamán, akik a Zentai Gimnázium, a Bolyai Tehetséggondozó Gimnázium és Szakkollégium, a Zentai Közgazdasági és Kereskedelmi Iskola, a Zentai Egészségügyi Középiskola, az Adai Műszaki Iskola, a Csóka Vegyészeti-élelmiszeripari Középiskola, a magyarkanizsai Beszédes József Mezőgazdasági és Műszaki Iskolaközpont, valamint a törökkanizsai Dositej Obradović Gimnázium és Szakiskola tanulói.

Forrás: MNT – Facebook oldal

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..