home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Felhívás pedagógusoknak
(—)
2013.05.29.
LXVIII. évf. 22. szám

A Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége 1992 óta a Kárpát-medence legrégebben és folyamatosan működő szakmai továbbképzéseit a nyári egyetem keretében szervezi meg.

XXII. Jókai Mór Nyári Egyetem
Komárom, 2013. július 8—13.

A meghirdetett szakcsoportok száma 12. A szakcsoportok programja általában 30 óra. A programok tartalmi felépítése nem teszi lehetővé az átjárást, ezért csak egy szakcsoportba lehet jelentkezni. A pedagógusokon és az oktatásügyi dolgozókon kívül a programra jelentkezhetnek a Kárpát-medencei magyar pedagógusok, valamint pedagógiai pályára készülő egyetemi hallgatók is.

 

I. Rákóczi Pedagógiai Szabadegyetem
Rimaszombat, 2013. július 22—26.

A szabadegyetem célja az új, hatékony, a konstruktív pedagógiai szemléletet tükröző módszerek, technikák, utak megismerése, az egyéni fejlesztés elősegítése, illetve a műhelymunkák megszervezésének a motiválása. A középpontban a pedagógus szakmai tevékenysége, a hatékony és eredményes nevelés áll. A szabadegyetem kulturális hozzáadott értéke: megismertetni a résztvevőkkel Gömör és Észak-Nógrád természeti és épített örökségét, szellemi hagyatékát, kultúrtörténetét, híres személyiségeit, hagyományainak gazdag tárházát.

További információ a www.vmpe.org.rs honlapon.

Jelentkezni június 10-éig lehet a 21000 Újvidék (Novi Sad), Ćirpanova 54. posta- vagy a nsvmpe@gmail.com e-mail címen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..