home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Felhívás egyetemi felvételi felkészítő tanfolyamra
2017.01.27.
LXXII. évf. 4. szám
Felhívás egyetemi felvételi felkészítő tanfolyamra

Értesítjük a középiskolák negyedikes, egyetemi felvételi vizsga előtt álló tanulóit, hogy a Magyar Nemzeti Tanács az elmúlt évekhez hasonlóan az idén is megszervezi az egyetemi felvételi felkészítő tanfolyamot.

A felvételi felkészítő február 1-jén kezdődik, és a tanulók 14 tantárgy közül választhatnak: magyar nyelv és irodalom, német nyelv, angol nyelv, alkotmány és állampolgári jogok, szociológia, pszichológia, történelem, földrajz, biológia, matematika, fizika, kémia, közgazdaságtan, számítástechnika és informatika. Ha igény mutatkozik más tantárgyakból való felkészítésre is, kérjük, keressenek meg bennünket a Magyar Nemzeti Tanács hivatalában, illetve az oktatas@mnt.org.rs e-mail-címen. Felhívjuk az érdeklődők figyelmét arra, hogy kizárólag azt a két tantárgyakat jelöljék be, amelyekre valóban szükségük van a felvételi vizsga során!

A felkészítőre a http://breki.mnt.org.rs/ honlapon lehet regisztrálni január 31-éig.

Felhívjuk az érintett diákok figyelmét, hogy a felkészítő első része online történik, a második része tantermi foglalkozásokból áll, melyek helyszínei Zenta, Szabadka és Újvidék (az Európa Kollégium).

Az MNT sajtószolgálata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..