home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Felhívás
2014.04.23.
LXIX. évf. 17. szám

A Vajdasági Magyar Óvodapedagógusok Egyesülete szervezésében május 16-án Kishegyesen kerül sor a XIX. Vajdasági Magyar Óvodás Színjátszó Találkozóra. A rendezvény nem versenyjellegű, célja a tapasztalatcsere, a pedagógiai segítségnyújtás és az együttlét.

A találkozón az óvodáskorúak érdeklődésének megfelelő színjátékkal, népi gyermekjátékkal, mesemondással lehet részt venni műfaji és tematikus megkötés nélkül. Jelentkezni csak írásban lehet a darab címének, a felkészítő pedagógus nevének, az előadás időtartamának (amely nem haladhatja meg a 10 percet), valamint a gyermekek és a kísérők számának feltüntetésével.

Benevezési határidő: május 5-e.

Bővebb tájékoztatás a 024/730-430-as telefonszámon, illetve az aszoke@sszoke.com e-mail címen kapható.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..