home 2024. május 23., Dezső napja
Online előfizetés
Felelősségteljesen kell használni az ivóvizet
2023.07.03.
LXXVIII. évf. 26. szám
Felelősségteljesen kell használni az ivóvizet

A szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat felhívja a lakosság figyelmét, hogy a meleg nyári napok során racionálisan és céltudatosan használják az ivóvizet, elsősorban ivásra, főzésre és higiéniára.

A nyári napokon megnövekszik a nappali és éjszakai vízfogyasztás, ami megterhelheti a vízellátó hálózatot. Fontos, hogy az ilyen időszakokban a város vízellátása ne kerüljön veszélybe, ezért fontos lenne, hogy az ivóvizet ne használja a lakosság olyan tevékenységekhez, mint például a kertek, zöldfelületek és mezőgazdasági területek öntözése, a magán víztartályok feltöltése, autómosás, a teraszok hűtése és hasonlók.

A vízellátó hálózat veszélyeztetése esetén akadályok adódhatnak a vízellátásban a hálózat egyes részein. Éppen ezért minden polgárt felelősségteljes viselkedésre kérünk fel – olvasható abban az értesítésben, amit a szabadkai Vízművek és Csatornázási Kommunális Közvállalat juttatott el a médiának.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..