home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Fehér Márta, a Hét Nap újságírója a Közegellenállás riportpályázat nyertese
(Tha)
2021.09.20.
LXXVI. évf. 37. szám
Fehér Márta, a Hét Nap újságírója a Közegellenállás riportpályázat nyertese

Keszég Károly újságíróra emlékeztek a hétvégén Padén

A hétvégén tartották meg Padén a Keszég Károly Emléknapot, amely a Magyar Nemzeti Tanács kiemelt jelentőségű kistérségi rendezvénye. Az esemény gyászmisével kezdődött, melyet a katolikus temető kápolnájában Mészáros Attila diakónus celebrált. Ezt követően Hajnal Jenő, a Magyar Nemzeti Tanács elnöke és a megjelentek elhelyezték az emlékezés virágait az 1997-ben elhunyt újságíró sírjánál.

A rendezvény a Takáts Rafael Magyar Kultúrkör székházának udvarán művelődési műsorral folytatódott. Az egyesület kórusai, szólóénekesei, népzene- és néptánccsoportjai mellett fellépett a szabadkai Duhaj zenekar, a törökbecsei Micsik Béla hangszerszólista, a csókai Rákóczi férfikórus és Jaksa Dominika versmondó, valamint az adai Lepár Krisztina és Lepár Emese.


Fotók forrása: Takáts Rafael Magyar Kultúrkör

Az emléknapon osztották ki a XXII. Közegellenállás riportpályázat díjait is. A beérkezett munkákat a zsűri képviseletében Juhász Attila magyar nyelv és irodalom szakos tanár, a zentai községi tanács művelődéssel és oktatással megbízott tagja értékelte.

A harmadik díjat Piros Bálintnak, a Magyar Szó munkatársának ítélték oda Az én hősöm az apukám című írásáért, második lett Cvetanović Márta a Pisti, a sziváci harangozófiú című riportjával, az első helyezést Fehér Márta, a Hét Nap újságírója érdemelte ki a Határokon átívelő házasságok című pályamunkájáért.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..