home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Fegyveres rablás Temerinben
2023.09.23.
LXXVIII. évf. 38. szám
Fegyveres rablás Temerinben

Péntek este 20 óra körül fegyveres rablás történt Temerin központjában, egy pénzváltóban – írja a Telegrafra hivatkozva a Magyar Szó. Az újvidéki rendőrség tájékoztatása szerint két, eddig még ismeretlen férfi motorral érkezett a pénzváltóhoz, kirabolták a helyiséget, majd ismeretlen irányban távoztak. A támadás során szerencsére senki sem sérült meg és áldozatok sincsenek, azonban nagy mennyiségű pénzt raboltak el.

A temerini pénzváltó fegyveres kirablását az utcára kihelyezett térfigyelő kamera is rögzítette. A felvételen, amely kikerült a közösségi médiába, látszik, amint az elkövetők motorral megérkeznek, és az is, hogy annál a rablónál is volt fegyver, aki az utcán maradt, és a másiknál is, aki bement a pénzváltóba.

A rendőrség nagy erőkkel keresi a tetteseket.

Forrás: Magyar Szó

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..