home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Február 1-jétől indul az otthonfelújítási kölcsön
MTI
2021.01.31.
LXXVI. évf. 4. szám
Február 1-jétől indul az otthonfelújítási kölcsön

Február 1-jétől indul az államilag támogatott, alacsony kamatozású otthonfelújítási kölcsön Magyarországon - közölte a magyar családokért felelős tárca nélküli miniszter a közösségi oldalán.

Novák Katalin úgy fogalmazott: ez a kölcsön azoknak a családoknak szól, akik szeretnék felújítani az otthonukat, amihez szeretnék igénybe venni az otthonfelújítási támogatást, de nincs annyi pénzük, hogy belekezdjenek. Ők felvehetnek egy legfeljebb hatmillió forintos, garantáltan háromszázalékos kamatozású, maximum tízéves futamidejű kölcsönt - emelte ki. Hozzátette: a kölcsön államilag támogatott, a kamat piaci kamatozás és a három százalék közötti részét az állam megtéríti a pénzintézeteknek. Közölte: a kölcsönt bankfiókban lehet igényelni. Novák Katalin reményét fejezte ki, hogy az otthonfelújítási kölcsön sok családnak segít majd abban, hogy belekezdjenek egy régóta tervezett felújításba, még akkor is, ha most nincs elég megtakarításuk.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..