home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Farsangi maskara
2021.01.26.
LXXVI. évf. 3. szám
Farsangi maskara

A horgosi Művelődési Ház Farsangi maskara címmel jelmezversenyt hirdet óvodás és kisiskolás gyermekek számára.

Alkoss farsangi jelmezt magadnak vagy a családnak, készíts róla fényképet és küldd el a domkulturehorgos@gmail.com címre.

A beküldött fényképeket a Művelődési Ház hivatalos Facebook-oldalán tesszük közzé, ahol a legkreatívabb jelmez viselőiről közönségszavazás dönt.

A fényképek beküldésének határideje: 2021. január 31.

Ezt követően 2021. február 1-je és 15-e között lehet a kedveléseket leadni a Dom kulture Horgoš – Művelődési Ház Horgos közösségi oldalán.

A legtöbb kedvelést kapott fotó tulajdonosa jutalomban részesül.

Minél ötletesebb, egyedibb egy jelmez, annál nagyobb sikere lehet! Bátran engedjétek el fantáziátokat, esetleg kérjétek a szülők, nagyszülők segítségét!

Kérjük, a kép beküldésekor szerepeljen a teljes név, életkor és a település megnevezése.

 

További információk a 063/422-997-es telefonszámon kapható Sós Nóránál vagy e-mailben a domkulturehorgos@gmail.com címen.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..