home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Fábián Anna ezüstérmes
Tóth Tibor
2022.03.12.
LXXVII. évf. 10. szám
Fábián Anna ezüstérmes

A magyarkanizsai Fábián Anna ezüstérmet nyert Plovdivban, a 23 éven aluliak birkózó-Európa-bajnokságán. Fábián a negyeddöntőben magyarországi, az elődöntőben német birkózót győzött le, a döntőben viszont 6:2-es vereséget szenvedett az azerbajdzsáni Alijevától. Ezzel az ezüstéremmel a szerbiai női birkózás legjobb eredményét érte el. Fábián mellett még egy határon túli birkózó nyert érmet: a szlovák színekben versenyző Molnár Zsuzsanna bronzot szerzett a 72 kg-os súlycsoportban.

A magyarországi versenyzők közül Nagy Bernadett (76 kg) aranyérmes lett, Szekér Szimonetta (50 kg) és Dollák Tamara (57 kg) a dobogó második, Szabados Noémi (68 kg) és Elekes Emese (72 kg) pedig a harmadik fokára állhatott.

Fotók forrása: Potisje Birkózóegyesület

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..