home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Ezüstérmesek a szabadkai lányok
Tóth Tibor
2022.02.15.
LXXVII. évf. 6. szám
Ezüstérmesek a szabadkai lányok

A sétaerdei medencében tartották a 16 éven aluli vízilabdázó lányok országos kupaversenyét, melyen a Spartacus, a belgrádi TAŠ mögött a 2. helyen végzett.

A szabadkai lányok a kupagyőztes belgrádi csapattól 9:4-es vereséget szenvedtek, a Palilula csapatát 9:8-ra, a Becsét pedig 5:4-re verték. A Spartacus a következő összeállításban játszott: Mészáros Teodóra, Benedek Ivett, Kozla Lilien, Iva Kovačević, Varga Polyák Boglárka, Babcsányi Léna, Mészáros Marinella, Danica Balać, Lenka Ljubičić, Jelena Rudić Vranić, Márton Szófia, Hugyecz Léna. Edző: Petar Kopunović.

A Spartacus Vízilabdaklub felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..