home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Ezekre keress rá a héten!
Zvekán Péter
2023.04.07.
LXXVIII. évf. 13. szám
Ezekre keress rá a héten!

Lucas & Steve, Yves V: After Midnight (feat. Xoro) — KSI Feat. Oliver Tree: Voices

Lucas & Steve, Yves V: After Midnight (feat. Xoro)


Fotó forrása:googleusercontent.com

Sikeres kiadványaik és bulikban gazdag évük után Lucas & Steve a belga szupersztár Yves V-vel álltak össze, hogy elkészítsék legújabb bombasztikus dalukat. A többszörös platina- és aranylemezes előadók kollabjához Xoro is csatlakozott, aki egyedi énekhangjával teszi teljessé a szerzeményt. Az After Midnight című közös szám annyira jól szól, hogy a nyári bulikon szinte garantált a felcsendülése.

A srácok Robert Miles legendás house-klasszikusát, a Childrent dolgozták át, nosztalgikus oldschool hangzást kölcsönözve a dalnak, természetesen csak finoman, a megfelelő helyeken. Így érték el, hogy a szerzeményt hallgatva kapjunk egy adag pop- és a dance-hangzásvilágot is.

És hogy kik is ők? Lucas & Steve a produkcióikkal, a rájuk jellemző érzelmes szövegeikkel és természetesen a rádiós slágereikkel, mondhatni, már beírták nevüket a modern dance műfaj nagykönyvébe. A páros Letters To Remember albuma Hollandia tekintélyes Edison Pop-díját is elnyerte, emellett a fiúk számtalan izgalmas remixet hoztak el Tiësto, Afrojack, Armin van Buuren, Galantis, David Guetta, Robin Schulz és Illenium zenéinek újragondolásával.

A most megjelent felvételen Yves V ezúttal is bemutatja kiemelkedő produceri képességét, míg az angol énekes-dalszerző Xoro hangja izgalmas rétegeket fest a melankolikusabb részekhez. A sikergyanús szám egy misztikus videóklip kíséretében érkezett meg, ütős koreográfiával és sci-fi-szerű képvilággal.

 

KSI Feat. Oliver Tree: Voices


Fotó forrása:musicconnection.com

KSI az évtized egyik legsikeresebb művésze, aki teljes mértékben kihasználja a közösségi média felületeit. Így történt meg, hogy napjainkban valóban ő az egyik legismertebb brit előadó, aki most egy vadonatúj dallal, a Voices cíművel jelentkezik úgy, hogy maga mellé vette a jelenleg egyik legkülöncebb szupersztárt, Oliver Treet. Ez a bizonyos dal egyébként KSI nagyon várt, a siker hullámvölgyeiről szóló dokumentumfilmjében is szerepel — ez a KSI: In Real Life, mely már megtekinthető a Prime Video felületén.

A brit előadó valóban bombaként robbant be a köztudatba. A 2021 nyarán megjelent All Over the Place című lemeze azonnal a listák első helyén landolt. Ezzel méltó folytatásnak bizonyult a Dissimulation című bemutatkozó albumának, mely a második legnagyobb példányszámban eladott debütáló korong lett 2020-ban. Mindemellett KSI volt az egyetlen előadó, akit kétszer is jelöltek Az év dala kategóriában a 2022-ben megtartott Brit Awardson.

Amikor tavaly a Tom Grennannel közösen felvett Not Over Yet című dala megjelent, rögtön hatalmas elismerésben részesült, melyet egy újabb sikerdallal, a Summer Is Overrel fejelt meg. Előbbi már közelít a 10 milliós YouTube-nézettséghez, utóbbi pedig 6,7 milliónál tart.

Legújabb száma, a Voices természetesen egy klippel debütált, mely a szakítás nehéz pillanatait mutatja meg. KSI ezt Oliver Treevel közösen álmodta meg, a végeredményre pedig alig egy hónap alatt már több mint 6 millióan voltak kíváncsiak.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..