home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Esküvőkiállítás Topolyán
Hodolik Boglárka
2023.02.19.
LXXVIII. évf. 7. szám
Esküvőkiállítás Topolyán

Első alkalommal tartottak a jegyesek számára kiállítást Topolyán. Simon Zsolt, a Prestige video studio tulajdonosa immár húsz éve foglalkozik fotózással és videózással. Mivel az elmúlt években nem volt hasonló kiállítás a környéken, ezért döntött úgy, hogy megszervezi ezt az eseményt.

— Nagy sikere lett az I. Vajdasági Esküvőkiállításnak, rengetegen jelentkeztek. Huszonöt kiállító várta az érdeklődőket, videósok, dekorosok, cukrászok, fodrászok, kozmetikusok, gyermeksarok és menyasszonyi ruhák, valamint zenekarok és vőfélyek is színesítették a rendezvény hangulatát egy kis műsorral. A fiatal párok a szolgáltatókkal beszélgethettek és árengedmények között válogathattak — mondta el Simon Zsolt.

A jegyespárok szülőkkel és rokonokkal érkeztek, a közösségi oldalakon meghirdetett rendezvényre már napokkal korábban sokan jelentkeztek. A helyszínen tombola és kisebb ajándékok várták a résztvevőket. A nagy érdeklődés miatt a szervezők novemberben is szeretnék megtartani a kiállítást.

Fényképezte: Hodolik Boglárka

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..