home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Esküvői iránytű — hogy az a bizonyos nap valóban tökéletes legyen
Lajkó Szilvia
2017.02.20.
LXXII. évf. 7. szám
Esküvői iránytű — hogy az a bizonyos nap valóban tökéletes legyen

Két napra esküvői ruhákkal, díszekkel, dekorációkkal telt meg az adai Műszaki Iskola sportcsarnoka, hiszen itt tartották meg immár hatodik alkalommal az adai esküvőkiállítást. A gyönyörű kellékek és a színvonalas szolgáltatások bemutatásán kívül izgalmas színpadi műsor is várta az érdeklődőket.


Fotó: Kiss Gábor (Foto Cool, Ada)

Sok családban az új év kezdete a jegyespár esküvőjének megtervezéséről szól, ezért az adai Puzzle ügynökség minden évnek ebben az időszakában egy esküvőkiállítást rendez, melyen az esküvőszervező cégek egy helyen tudnak bemutatkozni. A házasulandók számára ez a kiállítás nemcsak egy jó hétvégi program, hanem megkönnyítheti életük egyik legfontosabb eseményének szervezését is.

Az adai esküvőkiállítás széles körben ismert, a február első hétvégéjén megtartott rendezvény is igen sok érdeklődőt vonzott. A szakmai berkekben is nagy népszerűségnek örvendő kiállítás színvonalas szervezőmunkája Ságity Máriának, az ügynökség tulajdonosának, illetve segítő csapatának az érdeme.

— A kiállításon huszonhét olyan vajdasági vállalkozó mutatkozott be, akinek tevékenysége az esküvő témaköréhez kapcsolódik. A rendezvény színvonalához és hangulatához sokat hozzátett, hogy a kiállítók ízlésesen dekorálták a saját asztalukat. Az idén is több mint ezer látogató érkezett, még a határon túlról is jöttek. Ez a rendezvény a jegyespárok számára átfogó képet nyújt a környékbeli esküvőszervezők kínálatából, hiszen fotósok, sminkesek, esküvőizene-szolgáltatók, esküvőiruha-szalonok stb. képviseltetik magukat.


Fotó: Kiss Gábor (Foto Cool, Ada)

Fotó: Apró Kalmár Izabella

A kétnapos rendezvény alatt a látogatók szemügyre vehették a bőséges kínálatot, informálódhattak az újdonságokról, és szakemberektől kaphattak díjmentes tanácsot. A szervezők emellett szórakoztató programról is gondoskodtak, melynek keretében zenekarok és esküvőiruha-szalonok mutatták be a pároknak az aktuális trendeket. Szombaton az elsőáldozó-ruhákat bemutató modellek foglalták el a kifutót, illetve lakodalmas zenekarok léptek fel, vasárnap délután pedig a menyasszonyi ruháké volt a főszerep, majd a Garden Quartet adott koncertet. Minden esküvőre készülőnek érdemes volt ellátogatni a kiállításra, mivel amellett, hogy összehasonlíthatta a cégek kínálatát, kedvezményt is kapott a helyszíni megrendeléssel. Szinte minden ilyen rendezvény csak belépőjeggyel látogatható, az adai esküvőkiállítás megtekintése azonban ingyenes.

— Hagyományteremtő szándékkal álmodtam meg ezt a kiállítást, mellyel a házasságukat tervező pároknak szeretnék segíteni — jegyezte meg Mária. — Ezzel a rendezvénnyel igyekszem egy helyre gyűjteni az összes olyan vajdasági céget, amely a saját termékeit, szolgáltatásait szeretné bemutatni. A kiállítókkal való megismerkedés során azonnal látszik, hogy kialakult-e szimpátia a megrendelő és a szolgáltató között. A sokszor személytelen honlapok böngészése után ugyanis igazán hasznos lehet közvetlenül is találkozni egymással, még a megrendelés előtt. Bízunk benne, hogy a kiállítók és a párok egyaránt megtalálták azt, amiért idejöttek.

A rendezvény mindkét napja tombolával ért véget, melyen értékes nyeremények találtak gazdára.

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..