home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Engedélyezték a kínai vakcinát Szerbiában
Pannon RTV
2021.01.19.
LXXVI. évf. 2. szám
Engedélyezték a kínai vakcinát Szerbiában

Engedélyezik a kínai vakcina alkalmazását Szerbiában.

A kínai koronavírus elleni védőoltás neve a Sinopharm. Kína 1 nagy ország Ázsiában. Ázsia sok ország csoportja. A vizsgálatok után kiderült, hogy a kínai vakcina minőséges, biztonságos és jó. Szombaton 1 millió adag kínai vakcina érkezett Szerbiába. Szombat január 16-a volt. Szerbiában már 3 koronavírus elleni védőoltás közül lehet választani. Szerbiában eddig a Pfizer-BioNTech nevű vakcina, az orosz Sputnik V nevű vakcina és a kínai Sinopharm nevű vakcina közül lehet választani. Az orvosok szerint mind a 3 fajta vakcina jó, és megvéd a koronavírus ellen. Egy ember csak 1 fajta koronavírus elleni védőoltással oltathatja be magát.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..