home 2023. március 20., Klaudia napja
Energiahatékonysági pályázat
2022.11.24.
LXXVII. évf. 47. szám
Energiahatékonysági pályázat

2022.11.24-én a Szabadkai Városi Tanács nyilvános pályázatot hirdetett a lakosság számára, vissza nem térítendő pénzbeli támogatásokra az energiahatékonyságot növelő beruházásokra saját energiaszükségletek megtermelésére szolgáló napelemek telepítésével, továbbá a hőtechnikai rendszerek javítására kaloriméterek, keringető szivattyúk, termosztatikus szelepek és hőelosztók felszerelésével Szabadka város területén.

A pályázatra a felhívásnak a szabadkai önkormányzat hivatalos honlapján és hirdetőtábláján történt közzétételét, vagyis 2022.11.24-ét követő 21 napon belül lehet jelentkezni.

A pályázati anyag letölthető Szabadka város honlapjáról, vagy átvehető személyesen, a közigazgatási hivatal irattárában.

A pályázati jelentkezéseket személyesen Szabadka Város Közigazgatási Hivatalának irattásárban lehet átadni, vagy elküldhetők postán is Szabadka Város Energiahatékonysági Bizottságának, a Szabadka város, Szabadság tér 1. címre.

A pályázattal kapcsolatos további tájékoztatást a 024/626-790 telefonszámon vagy az energetika@subotica.rs e-mail címen lehet kérni.

Slobodan Madžarević

Szabadka Város Energiahatékonysági

Bizottságának elnöke

Szeretne értesülni, ha új cikk jelenik meg Pályázat rovatunkban? Iratkozzon fel értesítőnkre!
E-mailben értesíteni fogjuk Önt az új cikkekről. Feliratkozáshoz kérjük adja meg a nevét és az e-mail címét.
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..