home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Energiahatékonyság az óvodákban
2022.10.05.
LXXVII. évf. 40. szám
Energiahatékonyság az óvodákban

A magyarkanizsai Gyöngyszemeink Iskoláskor Előtti Intézmény központi épülete új szigetelést kapott a tartományi oktatási titkárságra benyújtott sikeres pályázat jóvoltából. Az elkészült munkálatokat megtekintette a polgármester is.

— 2,9 millió dinárt nyertünk meg, melyből az épületünk külső szigetelése és festése valósult meg — nyilatkozta Veselinov Ibolya, az intézmény igazgatónője, aki hozzáfűzte, a nyílászárókat már korábban kicserélték.

A Gyöngyszemek Iskoláskor Előtti Intézménynek a község kilenc településén 11 épülete van, amelyek többségén már megtörtént a nyílászárók cseréje. A következő pályázatokon ezeken az objektumokon is a külső szigetelést szeretnék elvégezni.

Fejsztámer Róbert magyarkanizsai polgármester elmondta, a pályázattal a beruházás költségének a 90 százalékát sikerült biztosítani a magyarkanizsai központi óvoda épülete esetében.

— Nagyon örülünk neki, hogy az intézmény vezetősége előrelátó, és már a következő évekre készíti elő a tervdokumentációt, így a pályázatok kiírása nem ér meglepetésként minket. Magyarkanizsán már 5-6 évre visszamenőleg foglalkozunk az energiahatékonyság megvalósításával — tette hozzá a polgármester. 

A mellékelt fotón Bagány Ágnes, a Községi Tanács tagja, Veselinov Ibolya és Fejsztámer Róbert látható. 

(Forrás: Magyarkanizsa Község Önkormányzata)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..