home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Előttem az Utódom
2021.05.08.
LXXVI. évf. 18. szám
Előttem az Utódom

Generációváltást támogató képzési programot indít útjára a Prosperitati Alapítvány vállalkozások számára

2021. május 17-ig jelentkezhetnek a vajdasági családi vállalkozások a Prosperitati Alapítvány új, „Előttem az Utódom” címet viselő, generációváltást támogató tréningprogramra, mely neves szakértők bevonásával, online formában segíti a térség vállalkozásait. A program szakmai partnere a ProScientia Naturae Alapítvány.

Az egy életen át épített családi vállalkozás megfelelő utódjának kiválasztása, betanítása, ellenőrzése nem csak a Vajdaságban, de világszerte komoly fejtörést okoz a cégtulajdonosoknak. Felismerve a probléma fontosságát, a Prosperitati Alapítvány a vajdasági vállalkozások számára térítésmentesen igénybevehető képzési programot szervez, 2021. május 20. és 2021. június 28. között, online formában, heti egy alkalom rendszerességgel.

A képzés érdekessége, hogy az „Elődök” (cégalapítók és vezetők) és az „Utódok” együttes részvétele szükséges, hiszen a program célja, hogy a felek közötti kommunikációt, együttműködési folyamatokat megerősítse, mindezt esettanulmányok bemutatásával és interaktív feladatok bevonásával.

A képzés támogatójának, azaz a Prosperitati Alapítványnak köszönhetően a felvételt nyert „résztvevők” térítésmentesen vehetnek részt a képzésen, mely bemutatókkal zárul.

·Jelentkezési határidő: 2021. május 17.

·Jelentkezés módja: A www.generaciovaltas.prosperitati.rs weboldalon található űrlapon keresztül

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..