home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Előmajális Horgoson
2023.04.28.
LXXVIII. évf. 17. szám
Előmajális Horgoson

Egész napos előmajálist rendeznek április 30-án, vasárnap Horgoson a Juvenior Polgárok Egyesülete szervezésében. Lesz kirakodóvásár, főzőverseny, vércukor- és vérnyomásmérés, gyermekprogramok, egytálétel-akció, zenei kavalkád. Minderről bővebben Sós Nóra programszervező számol be.   

–Második alkalommal szervezzük meg az előmajálist, amelyre egész nap várjuk a családokat, barátokat, társaságokat, hogy együtt ünnepeljük május elsejét. A főzőcsapatok már a délelőtt folyamán kipakolhatnak a művelődési ház melletti parkolóban, előkészíthetik az alapanyagokat, és 13 órától indul a főzőverseny. A szakácsok egytálételek és rostonsült kategóriában mérhetik össze tudásukat.

Egész délután családbarát programokkal szórakoztatjuk a jelenlévőket, lesz légvár, tűzoltó-bemutató, falunéző lovaskocsizás, ami a helyi közösség udvarárból indul, bemutatót tart az asztalitenisz klub, a vendéglátósaink többek között óriáspalacsintával készülnek.  

Színpadra lépnek a Bartók Béla MME hagyományőrző csoportjai, valamint lemezlovasok gondoskodnak a jó hangulatról. A program tábortűzzel és tűzijátékkal zárul.

Az érdeklődők jelentkezhetnek a főzőversenyre és tájékozódhatnak a programokról a Juvenior Polgárok Egyesülete Facebook-oldalán.

Forrás: Magyarkanizsa Önkormányzatának hírszolgálata

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..