home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
„Elmegyek, elmegyek jó messzire…”
Martinek Imre
2020.08.03.
LXXV. évf. 31. szám
„Elmegyek, elmegyek jó messzire…”

A várakozások rengetegén túl egy merőben új út bontakozott ki végre. Nyolc felnőtt korú, frissen felavatott cserkész előtt, kik eredetileg Szentmihályról, Temerinből, Felsőhegyről, Moholról, Torontálvásárhelyről és Óbecséről indulva járták végig a képzést. Az őket megszólító, kitartóan hívó szót követve.

A Vajdasági Magyar Cserkészszövetség (VMCSSZ) szervezésében zajló felnőttképzés eme, sorrendben negyedik etapjában, a növendékeknek mindenekelőtt az eddigi alkalmak során elsajátított elméleti ismeretek gyakorlati hasznosítására, illetve annak további bővítésére adódott lehetőség.

Fotónk Temerinben, a Telep városrésznek a Lourdes-i Boldogasszony tiszteletére szentelt templomában készült. Kettőezer húsz augusztusának nyitányában.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..