home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Elmaradnak a szervezett programok Palicson
Pannon RTV
2021.04.30.
LXXVI. évf. 17. szám
Elmaradnak a szervezett programok Palicson

Az állatkert viszont hosszabbított nyitvatartással várja a látogatókat.

Elmaradnak a szervezett majálisi programok Palicson, az állatkert viszont április 30-a és május 4-e között hosszabbított nyitvatartással, reggel nyolc és este nyolc között várja a látogatókat.

Az idei majális, a tavalyihoz hasonlóan sajnos a koronavírus járvány jegyében telik. Dencs Valéria, a Palics Park Kft. igazgatója elmondta , ez Palicson sem lesz másként, programokat és kirakodóvásárt ugyanis sajnos nem tudnak szervezni. A gyerekeket két vidámpark kárpótolja. Az éttermek teraszai nyitva lesznek, valamint fagylaltot, kürtöskalácsot és szuveníreket is lehet majd vásárolni. „Mivel, hogy szervezett eseményekre nem nyílik lehetőség, ezért a helyi specialitásokat úgy gondolom, hogy meg kell, hogy próbálják az idelátogató vendégek, akár Szerbiából jönnek, akár külföldről.”

Palics egyik népszerű látványossága, az állatkert. Újdonságairól, Petar Savić igazgató nyilatkozott. Elmondta, hogy a látogatók az ünnepek alatt, a járványügyi óvintézkedések betartása mellett, szabadon látogathatják az állatkertet, de csak a szabadtéri helyszíneket. Az épületek továbbra is zárva maradnak

Fényképezte: Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..