home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Elmarad az emlékünnepség
Zséli Ágnes
2020.07.22.
LXXV. évf. 30. szám
Elmarad az emlékünnepség

A rosszabbodó járványhelyzet, valamint az óvintézkedések és szigorítások miatt, a tordai Aracs Hagyományápoló Társaság elnöksége döntést hozott, hogy elmarad a július 26-ára tervezett hagyományos, 22. emlékünnepség az aracsi pusztatemplomnál.

Habár a civil szervezet szorgalmas tagjai már megtették a szükséges előkészületeket, és munkaakciókat is szerveztek az esemény sikeressége érdekében, felmérve a helyzet súlyosságát, a rendezvény elhalasztása mellett döntöttek. Amennyiben a járvány mérséklődik, és a szigorítások enyhülnek, a tagság megvitatja az esemény megtartásának új időpontját.


A szerző felvételei

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..