home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Elkezdődtek a kisérettségik Szerbiában
Pannon RTV
2021.06.23.
LXXVI. évf. 25. szám
Elkezdődtek a kisérettségik Szerbiában

A diákok tudásfelmérése több napon át tart. A nyolcadikosok ma az anyanyelvi, csütörtökön a matematikai, pénteken pedig a kombinált tesztet oldják meg.

Idén több mint 68 ezer diák vizsgázik. A járványügyi helyzetre való tekintettel az osztálytermekben maximum 12 diák és két ügyeletes tanár lehet egyszerre jelen. Az előzetes eredményeket a diákok már vasárnap megtekinthetik a mojasrednjaskola.gov.rs honlapon, a hivatalos eredményeket pedig jövő csütörtökön teszik közzé.

Minden teszten maximum 20 pontot érhetnek el a diákok. A pontszámokat átalakítják, így a három feladatsorból összesen negyven pontot gyűjthetnek össze.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..