home 2024. április 23., Béla napja
Online előfizetés
Elkezdődött az óvodai iratkozás Szabadkán
2023.04.06.
LXXVIII. évf. 14. szám
Elkezdődött az óvodai iratkozás Szabadkán

Elkezdődött az óvodai iratkozás Szabadkán a Naša Radost Iskoláskor Előtti Intézményben. A szülők, illetve a gyermekek törvényes gyámjai a jelentkezést elektronikus úton nyújthatják be az eUprava portálon.

Az intézmény bölcsődei csoportjaiba a 2021/2022-es év szülöttjeit várják, akik szeptemberben minimum 12 hónaposak lesznek. Az ovis csoportba azokat a gyerekeket jelenthetik be, akik 2020-ban, 2019-ben vagy 2018-ban születtek. Iskola előkészítőbe a 2017 márciusa és 2018 márciusa között született gyerekeket kell beíratni.

A jelentkezést április 28-ig lehet átadni. A sikeresen beíratott gyerekek előzetes listája június 15-én jelenik meg. A határidő után átadott dokumentumokat csak akkor veszik figyelembe, ha marad szabad hely. Fellebbezésre június 15-től 22-éig van lehetőség.

A pályázat teljes szövegét minden más információval együtt a Naša Radost oldalán találják meg az érdeklődők.

Forrás: Közlemény, Pannon RTV

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..