home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Elítéli az Ukrajna elleni agressziót a Magyar Mozgalom
2022.02.28.
LXXVII. évf. 8. szám
Elítéli az Ukrajna elleni agressziót a Magyar Mozgalom

Elítéli az Ukrajna elleni agressziót a Magyar Mozgalom – írja a szervezet a médiának eljuttatott közleményében.

Az egész civilizált világ, Európa és a nyugat-balkáni térség államai is egyöntetűen elítélték Oroszország fellépését, egy szomszédos ország lerohanását, beleértve Magyarországot is – olvashatjuk a közleményben, amelyben kifogásolják, hogy Szerbia vezetése szerintük kvázi semleges álláspontra helyezkedik. Úgy gondolják, hogy ezzel a kormánypártok kilencvenes évekbeli szerepvállalását is leplezni kívánják.

Hozzáteszik, Ukrajna demokratikus kapacitása hagy maga után kívánnivalókat, beleértve olyan kisebbségpolitikai intézkedéseket is, amelyek a kárpátaljai magyarságot is hátrányosan érintették, de az MM szerint ezt nem katonai úton, hanem tárgyalóasztalnál kell megoldani.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..