home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Elindult a Vajdasági Iskolák honlapja
Tancsik Richárd
2022.04.21.
LXXVII. évf. 16. szám
Elindult a Vajdasági Iskolák honlapja

Április 20-ától kezdődően a Vajdaság Autonóm Tartomány területén lévő valamennyi nevelési-oktatási és iskoláskor előtti intézményről, valamint diákotthonról egybegyűjtött információkat megtalálhatják az érdeklődők az új Vajdasági Iskolák honlapon, mely a következő címen érhető el ITT

A Vajdasági Iskolák honlapot a Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi — Nemzeti Közösségi Titkárság azon indíttatásából hozta létre, hogy az óvodák, iskolák és diákotthonok adatainak egybegyűjtésével segítse a gyermekeket és a szülőket a megfelelő nevelési-oktatási intézmény kiválasztásában.


Fotó: skolevojvodine.vojvodina.gov.rs

A honlap segítségével valamennyi diák, szülő, tanügyi dolgozó és érdeklődő számára elérhetővé válnak az oktatási intézmények általános adatai, mint például az intézmény fajtája, alapítója, alapítási évszáma, a nevelő-oktató munka nyelve, az igazgató neve és hivatalba lépésének dátuma. Továbbá feltüntetik az intézmény elérhetőségeit — telefonszám, e-mail-cím és weboldal. Ezenkívül a honlapon lehetőség van a keresési találatok szűkítésére is, ezáltal az érdeklődő célirányosan kiválaszthatja a meghatározott fajtájú intézményt, láthatja, hogy az a köz- vagy magánintézmény kategóriájába sorolandó-e, de megtekintheti a fényképgalériát is.

Vajdaság AT területén 151 iskoláskor előtti intézmény, 391 általános iskola, 155 középiskola és 18 diákotthon található.

Forrás: Tartományi Oktatási, Jogalkotási, Közigazgatási és Nemzeti Kisebbségi — Nemzeti Közösségi Titkárság

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..