home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Elindult a VM4K Filmklub
Tancsik Richárd
2022.02.11.
LXXVII. évf. 6. szám
Elindult a VM4K Filmklub

2022. február 10-én, 19 órai kezdettel elindult a VM4K Filmklub, melynek keretében havonta egy alkalommal magyar filmklasszikusokkal várják az érdeklődőket.

Elsőként az 1970-ben forgatott Büntetőexpedíció című filmet mutatták be, melyet Magyar Dezső rendezett.

Lukács Lilla, a VM4K szakmai referense elmondta, színesebb programkínálatot szeretnének nyújtani a vendégeknek, ezért szervezték meg a VM4K Filmklubját. A program során magyar filmklasszikusokat és filmremekeket vetítenek, hogy az érdeklődők magyar filmekkel találkozzanak, és esetleg azokat az alkotásokat is megismerjék, amelyeket ritkán mutattak be a moziban, illetve a televízióban.

A rendezvényre mindenkit várnak, aki érdeklődik a filmek iránt, és szeretné látni a magyar filmklasszikusokat, -különlegességeket és -remekeket.    

Lukács Lilla arra is kitért, hogy a csütörtök esti filmvetítés rendhagyó esemény volt, és ezentúl minden hónap harmadik csütörtökén lesz vetítés, tehát havonta egyszer magyar filmet tekinthet meg a VM4K-ba látogató közönség.


Fotók: VM4K

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..