home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Elfogadták a támogatásról szóló törvénytervezetet
2023.06.16.
LXXVIII. évf. 24. szám
Elfogadták a támogatásról szóló törvénytervezetet

Elfogadta a szerb kormány a 16 év alatti gyermekek után járó egyszeri 10 ezer dináros támogatásról szóló törvénytervezetet – jelentette be a szerb pénzügyminiszter.

Siniša Mali elmondta, a pénz minden szerb állampolgárságú 2006. november 21-én vagy azután született gyerek után jár. Ez azt jelenti, hogy a törvénytervezetben szerepelnek azok a most 16. életévüket betöltött fiatalok is, akik tavaly nem feleltek meg a 16 és 29 év közötti fiatalok támogatási feltételeinek.

A segélyre a Pénzügyminisztérium portálján augusztus 20-a és szeptember 20-a között kell jelentkezniük a szülőknek. A kifizetés szeptember 25-én kezdődik.

Forrás: Közlemény, Pannon RTV

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..