home 2024. május 04., Mónika napja
Online előfizetés
Egységes taxitarifa
(—)
2016.01.15.
LXXI. évf. 2. szám
Egységes taxitarifa

A szabadkai taxisok februártól egységes díjszabás alapján szállítanak. A Városi Tanács döntése értelmében február 1-jétől az önkormányzat által megszabott díjszabás érvényes Szabadka területén, ezenkívül meghatározták a taximegállóhelyek számát is.

Cégtől függetlenül ugyanaz a tarifa: az indulás 80 dinár, 6 és 22 óra között kilométerenként 60 dinárt fizetünk, a várakozás 800 dinár. Éjjel már 100 dinár az indulás, kilométerenként 80 dinár adódik hozzá, a várakozás pedig 1000 dinárba kerül. Emellett növelik a magállóhelyek számát is 25 százalékkal. A változtatással a szabadkai taxisok szövetsége meg van elégedve.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..