home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Egyetértés a legtöbb kérdésben
2016.09.23.
LXXI. évf. 38. szám
Egyetértés a legtöbb kérdésben

A Magyar Mozgalom közleménye

A Magyar Mozgalom megelégedéssel állapítja meg, hogy a VMSZ szeptember 21-én kiadott, Bús Ottó elnökségi tag és az Intéző Bizottság elnöke által aláírt terjedelmes közleményében, melyben reagál a Mozgalom képviselőinek a Magyar Országgyűlés Nemzeti összetartozás bizottsága elnökénél tett látogatására, egyetlen szóval sem cáfolja azt a tényt, hogy léteznek olyan konkrét személyek és esetek „akik és amelyek bizonyíthatóan és dokumentálhatóan a VMSZ bosszúhadjáratának estek áldozatul”. Mint ahogy azt sem, hogy „a Magyar Mozgalom a vajdasági magyar politikai és társadalmi közélet szerves és legitim részévé vált, és ezt a tényt a mindenkori egyetemes magyar nemzetpolitika alakítása során figyelembe kell venni”.

Ezek szerint szinte minden kérdésben egyetértünk – a párbeszédet kivéve.

Kókai Péter, a Magyar Mozgalom társelnöke

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..