home 2024. április 16., Csongor napja
Online előfizetés
Egyetemi felkészítőt szervez a Magyar Nemzeti Tanács
2023.02.07.
LXXVIII. évf. 5. szám
Egyetemi felkészítőt szervez a Magyar Nemzeti Tanács

A Magyar Nemzeti Tanács egyetemi felkészítőt szervez leendő egyetemi hallgatók részére február 25-e és június 24-e között.

A felkészítőt 14 tantárgyból tartják: magyar nyelv és irodalomból, német, angol és szerb nyelvből, szociológiából, pszichológiából, történelemből, földrajzból, biológiából, matematikából, fizikából, kémiából, közgazdaságtanból, valamint számítástechnika és informatikából. A felkészítő órák online, tantermi és tábor formájában valósulnak meg a ZOOM, Google Classroom és Google Meet felületeken.

A program megnyitója február 25-én, 9 órakor lesz. A többi foglalkozás időpontja: március 11-e és 25-e, április 1-je és 22-e, május 6-a és 7-e (amely egy tábor lesz Újvidéken), május 20-a, június 10-e és 24-e.

A diákok február 15-ig a breki.mnt.org.rs honlapcímen regisztrálhatnak. A képzés ingyenes. Érdeklődni a Magyar Nemzeti Tanács hivatalában a 024/524-534-es telefonszámon lehet.

A felvételi-felkészítő program Magyarország Kormánya és a Miniszterelnökség Nemzetpolitikai Államtitkársága támogatásával, valamint a Bethlen Gábor Alap közreműködésével valósul meg.

Forrás: Magyar Szó

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..