home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Egy hétig tart a városnapi rendezvénysorozat
(Tha)
2015.09.02.
LXX. évf. 34. szám
Egy hétig tart a városnapi rendezvénysorozat

Kormányos Katona Gyöngyi, a községi tanács művelődéssel és oktatással megbízott tagja és Hugyik Richárd, a Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ igazgatója sajtótájékoztatón számolt be azokról a rendezvényekről, amelyek a jövő héten várhatóak Zentán.


Kormányos Katona Gyöngyi és Hugyik Richárd a sajtótájékoztatón (Herédi Krisztián felvétele)

A városnapi ünnepség szeptember 7-14-e között zajlik, a fő programokra szeptember 11-én és 12-én kerül sor. Az események zöme az idén is a Városháza előtti Fő téren zajlik. Ez azt jelenti, hogy a nagyszínpad felállítása miatt már szeptember 10-én lezárják a Városháza előtti utcát, 11-én és 12-én pedig a Gimnázium és a Városi Múzeum utcájába sem lehet gépkocsival behajtani.

Az eseménysorozat kiemelt szervezője Zenta Község Önkormányzata és a Thurzó Lajos Művelődési-oktatási Központ, de a kivitelezésben és a műsorban szerepet kaptak a község művelődési egyesületei, civil szervezetei és a Stevan Sremac Helyismereti Alapítvány is.

A programot igyekeztek úgy összeállítani, hogy mindenki megtalálja az érdeklődésének megfelelő kulturális tartalmat. Kicsik és nagyok, idősebbek és fiatalabbak egyaránt jól szórakozhatnak, a szervezők gondoltak az irodalmat, képzőművészetet, a néphagyományokat kedvelőkre is, de nem feledkeztek meg a különböző zenei műfajok iránt rajongókról sem.

Az alabbi plakátra kattintva megtekintheti a zentai városnapi ünnepség teljes programját:

 


 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..