home 2024. március 28., Gedeon napja
Online előfizetés
Ed Sheeran és Justin Bieber új közös dala
Zvekán Péter
2019.06.06.
LXXIV. évf. 22. szám
Ed Sheeran és Justin Bieber új közös dala

Egy elég érdekes zeneszám látott napvilágot. Hangzása és lüktetése elsőre sokak számára idegennek tűnhet egy kicsit, mások viszont már most azt rebesgetik, hogy talán a nyár egyik legnagyobb slágeréről van szó.

Egyelőre nem tudni, de az mindenképp izgalmas, hogy az I Don’t Care című vadiúj szerzemény a kanadai Justin Bieber és az angol Ed Sheeran közös gyermeke.

Ed Sheeran napjaink egyik legföldhözragadtabb sztárja. Az interjúiból az derül ki, hogy ő egy olyan srác, akit nem kapott el a gépszíj. Egyszerű ruhákban jár, nem igazán fontos számára a pénz, viszont szeret dalokat írni, és elő is adni őket. Ez eddig kiválóan sikerült neki, hiszen olyan számok fűződnek a nevéhez, mint a Perfect, a Thinking Out Loud, a Shape Of You, és még sorolhatnám. Nem csak a dalai kiválóak, a ÷ című lemeze — a 2017-beli megjelenése óta — minden idők egyik legsikeresebb albumának számít az Egyesült Királyságban. Az már csak hab a tortán, hogy Ed fellépései sem mindig szokványosak. Legutóbb akkor robbantott nagyot, amikor 2015-ben zenei kiséret nélkül turnézott. Csupán egy LOOP gépet használt, ezzel vette fel a saját maga által generált dallamokat és harmóniákat, majd építette fel őket dallá. Az egyik haverom élőben látta ezt a produkciót, azt mondta, zseniális, amit ez a srác művel.
 


 

Justin Bieberről sokat tudunk, mert egy bizonyos időszakban ő volt A tinisztár! 2009-ben robbant be, és azóta uralja a toplistákat az egész világon. Az a fejlemény, hogy új dallal áll elő, egy kicsit fura, mert a sajtó hónapokig azt szajkózta, hogy Justin — noha mindössze huszonöt éves —visszavonul. Úgy látszik, ez a visszavonulás vagy kamu, vagy nagyon rövid életű volt.

Felmerül a kérdés: Ed és Justin hogyan találhattak egymásra? Először is nem ez az első dal, melyet együtt készítenek. Justin egyik legszebb slágerét, a Love Yourselfet is közösen írták 2015-ben. Ebben még az amerikai zenei producer, Benny Blanco is segédkezett, akiről az utóbbi időben szintén egyre többet lehet hallani, de ez már egy másik téma. Szóval dolgoztak már együtt, a kémia működött, és úgy gondolták, itt az idő egy újabb kooperációra.

Az I Don’t Care már minden létező felületen elérhető, természetesen a YouTube-on is, mely egy ideje már a legtöbbet látogatott közösségi médiaplatformnak számít. Valójában erősebb, mint a Facebook vagy az Instagram, ezért sokat veszít az, aki megengedi magának azt a luxust, hogy ne készítsen és töltsön fel klipet az új dalához. Szerencsére Edék nem voltak restek, az új szerzemény klipje már fent van, és be kell vallani, érdekes is, mert szándékosan használnak benne béna green boxos megoldásokat, ami tök jó. Jelenleg 60 millió megtekintésnél járnak.


Nyitókép: Press.atlanticrecords.com és Wallpapershome.com

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..