home 2024. február 23., Alfréd napja
Online előfizetés
EGYÜTT A CSALÁD – egész napos műsorfolyam a közmédián
MTVA
2014.02.13.
LXIX. évf. 7. szám
EGYÜTT A CSALÁD – egész napos műsorfolyam a közmédián

„Együtt a család” címmel egész napos műsorfolyammal készül a közmédia február 16-án, vasárnap. A Házasság hete alkalmából különleges összeállítást láthatnak a nézők, amelyben a szerkesztők célja olyan hagyományos értékeket népszerűsíteni, mint a család, a nagycsalád vagy a házasság fogalma.

Siklósi Beatrix projektvezető elmondta: ezen a napon a közmédia példát mutat arra, hogy – a mai világ trendjeivel szemben – ha valami elromlik, az igenis megjavítható, s ez mit jelent a párkapcsolatok, a házasság és a család esetében. Szó esik majd arról, miért jó nagycsaládban élni, milyen nehézségekkel kell megküzdeniük a szülőknek, a csonka családoknak, illetve hogy az apa vagy az anya pótolható-e. A műsorból kiderül, mi a különbség a nevelőszülők és az örökbefogadás között. Szakértők beszélnek lehetséges megoldásokról, továbbá ismert emberek engednek bepillantást a családi életükbe, és abba, hogy  miként  azonosulnak az anya- illetve az apaszereppel. A műsor vendégei lesznek többek között Keresztes Ilona és Mohay Tamás, a Házasság hetének idei arcai; velünk lesz a Nagy-Kálózy Eszter-Rudolf Péter színészházaspár, Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója családjával, a tavalyi Fölszállott a páva győztese, Berecz István és családja, a Prima Primissima-díjas és méltán népszerű Pál Ferenc atya, az Oberfrank-testvérek, Gyurta Dániel és testvére, a Dal 2014 kismamája, Marge, továbbá a közmédia csatornáinak közkedvelt nagycsaládosai is: úgy mint Petrovics Mérei Andrea férjével, és Volf-Nagy Tünde lányával.

Az egész napos műsorfolyamba az M1, a Duna és a Duna World csatornákon is bekapcsolódhatnak a nézők, de a Kossuth és a Petőfi Rádión is hallgathatják. A színes programok között mindenki megtalálja a számára megfelelő műsort: érdekes beszélgetésekkel, különleges produkciókkal, riportokkal és Szente Vajk vezetésével egy vidám, családi vetélkedővel várja nézőit az MTVA.

A műsort ezúttal családos képernyőseink vezetik: Kalocsai Andrea, Keresztes Ilona és Süveges Gergő, Varga Edit és Buda Márton, Volf-Nagy Tünde és Kiss Gábor István, Dióssy Klári és Kovács Koko István.

(A képen: Dióssy Klári - Fotó: MTVA-Nagy Zoltán)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Részletek mutatása" gombra olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..