home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Dunakanyar 2.
MTVA
2020.06.24.
LXXV. évf. 26. szám
Dunakanyar 2.

A Hazajáró csapata ezúttal a Duna jobb partján folytatja barangolását a Dunakanyarban. A legszebb kilátópontokat, a jól és kevésbé ismert turisztikai látnivalókat keresi fel a csapat, miközben továbbra is arra keresi a választ, hogyan képes megmaradni a Dunakanyar ősi szelleme, a települések sajátos identitása és arculata a tömegturizmus, a terjeszkedő agglomeráció és a tömeges betelepülés hatásai közepette.

Királyságunk egykori központja, Visegrád és Dömös környékének középkori emlékei és a későbbi sváb örökség láthatóan és érezhetően a mai napig meghatározzák a Dunakanyar képét és szellemiségét.
 

Adás: M5 – június 27.  (szombat) 18:15.
 

Ismétlés:

M5 – június 28. (vasárnap) 05:00.

Duna World június 28. (vasárnap) 19:25.


A fotó a drónnal készült felvételen a Dunakanyar látképe Visegrád felől 2017. október 26-án. Az előtérben a visegrádi fellegvár látható (MTI Fotó: Ruzsa István)

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..