home 2024. május 03., Tímea napja
Online előfizetés
Dr. Pásztor Bálint leadta voksát 
Kartali Róbert
2023.12.17.
LXXVIII. évf. 50. szám
Dr. Pásztor Bálint leadta voksát 

Előrehozott köztársasági és tartományi parlamenti választásokat tartanak ma Szerbiában, valamint Belgrádon kívül további 64 helyen önkormányzati voksolás is van. A szavazóhelyek 7 órakor nyitottak meg és 20 óráig tartanak nyitva.

Dr. Pásztor Bálint, a Vajdasági Magyar Szövetség megbízott elnöke ma reggel 7:30-kor Szabadkán a 13-as szavazóhelyen, a Sétaerdei Helyi Közösség épületében szavazott. Miután leadta voksát úgy nyilatkozott, hogy hatalmas választási küzdelem áll mögöttük az elmúlt hat hétben. A választások tétjéről pedig azt mondta, hogy ezen múlik lesz-e hatékony érdekképviselete a közösségnek. Arra kérte a polgárokat, hogy vegyenek részt a választásokon és szavazzanak, habár Szerbiában gyakran tartanak választásokat, de minden alkalmat ki kell használni annak érdekében, hogy a következő időszakban azt tudják a polgárok mondani, hogy hatékony érdekképviseletük van.

Fényképezte: Kartali Róbert

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..