home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Dr. Pásztor Bálint: Megvédjük épített örökségünket!
Pannon RTV
2021.02.18.
LXXVI. évf. 7. szám
Dr. Pásztor Bálint: Megvédjük épített örökségünket!

Megvédjük épített örökségünket! - írja közösségi oldalán Dr. Pásztor Bálint. Szabadka Város Képviselő-testületének VMSZ-es elnöke hozzátette, ebben maradtak a város polgármesterével.

A napokban került közvitára a kettes övezet részletes szabályozási terve, amit partnereinkkel együtt nem tudunk támogatni - írja a VKT elnöke. Dr. Pásztor Bálint szerint a tervet olyan emberek készítették, akiknek nem a szabadkai épített kulturális örökség az elsődleges, hanem az ingatlanberuházás. A poszt szerint a Gombkötő utcában nem épülhetnek háromemeletes tömbházak. Közösen megakadályozzuk, hogy a Rudics és a Petőfi Sándor utcában, valamint a Zsinagóga-téren álló, szabadkai szellemiséget magukban hordozó épületeinket rideg, üvegfalú, acélvázas, többemeletes épületek váltsák fel - emeli ki a VKT elnöke.

Dr. Pásztor Bálint szerint épen ezért a kettes övezetre a várost jól ismerő szakemberek bevonásával egy új részletes szabályozási tervet fognak kidolgozni a közeljövőben. A posztban dr. Pásztor Bálint hangsúlyozza, támogatják a város fejlődését, de úgy, hogy megmaradjon a város arculata, mert ennek köszönhetően vagyunk csak megkülönböztethetőek másoktól, Szabadka így tud versenyképes idegenforgalmi tartalmakkal is szolgálni.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..