home 2024. április 25., Márk napja
Online előfizetés
Döntött a válságstáb, ma estétől új intézkedések
Pannon RTV
2021.03.16.
LXXVI. évf. 10. szám
Döntött a válságstáb, ma estétől új intézkedések

Ma estétől hétfőig ugyanazok a járványügyi intézkedések lesznek érvényben Szerbiában, mint amelyeket már a hétvégén alkalmaztak az ország területén – jelentette be Ana Brnabić a válságstáb ülése után.

Szerbia miniszterelnöke kiemelte, ez azt jelenti, hogy csak az élelmiszerboltok, a benzinkutak és a gyógyszertárak tarthatnak nyitva. Annak ellenére, hogy a válságstáb orvosi része 14 napra kérte ezeket az intézkedéseket, a korlátozások öt napig lesznek érvényben – mondta Brnabić a sajtótájékoztatón. Három dolog között próbálunk egyensúlyozni, ezek pedig: az egészségügyi dolgozók védelme, a munkahelyek megőrzése és a gazdaság megsegítése, valamint Szerbia lakosságának a mentális egészsége, mert mindenki számára nehéz már egy éve ilyen körülmények között élni – emelte ki Szerbia miniszterelnöke.


Fotó: Tanjug/Dragan Kujundžić

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..