home 2024. április 18., Andrea napja
Online előfizetés
Đoković veresége
Tóth Tibor
2021.07.30.
LXXVI. évf. 30. szám
Đoković veresége

Hatalmas meglepetésre Novak Đoković egyesben kiesett a tokiói olimpián, miután az elődöntőben 1:6, 6:3, 6:1-es vereséget szenvedett a német Alexander Zverevtől.

Jól kezdte a meccset a világelső, és az első játszmát mindössze 37 perc alatt 6:1-re megnyerte. A folytatásban feltámadt a 24 éves német játékos, és pontos ütéseivel kiegyenlítette a játszmák állását. A harmadik szettben a német ott folytatta, ahol a másodikban abbahagyta, szinte minden ütése a vonal mellett kötött ki, amivel a szerb játékos nem tudott mit kezdeni. Zverev a döntőben az orosz Hacsanovval mérkőzik, Đoković a bronzéremért a spanyol Carreno Busta ellen lép pályára.

Fotó: Tanjug/AP Photo/Patrick Semansky

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..