home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Đoković győzelemmel tért vissza
Tóth Tibor
2022.02.22.
LXXVII. évf. 7. szám
Đoković győzelemmel tért vissza

Sikeresen tért vissza a teniszpályára a világranglista első helyén álló Novak Đoković.

A szerb játékos december 3. óta nem lépett pályára, mivel nem vette fel a védőoltást és nem indulhatott az ausztrál nyílt teniszbajnokságon. A világelső a dubai ATP 500-as kemény pályás torna első fordulójában 73 perc alatt, 6-3, 6-3 arányú győzelmet aratott a ranglista 58. helyén álló olasz, Lorenzo Musetti felett. Következő ellenfele az orosz Kacsanov és az ausztrál De Minaur mérkőzés győztese lesz. A zombori születésű Filip Krajinović az első játszmát elveszítette a tunéziai Malek Jaziri ellen, a következő kettőt viszont megnyerte és 6-7, 6-2, 6-4 arányban legyőzte a világranglista 297. helyén álló ellenfelét. A nyolcaddöntőben Krajinović az orosz Karacev és az amerikai McDonald párharc győztesével találkozik. A magyarországi Fucsovics Márton első ellenfele a kanadai Denis Sapovalov lesz.

A dubai tenisztorna – melyet Đoković öt alkalommal nyert meg – díjalapja 2,8 millió dollár.

Fotó forrása: Facebook

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..