home 2024. április 24., György napja
Online előfizetés
Divatosan a strandon is
(Összeállította: re)
2014.06.25.
LXIX. évf. 26. szám
Divatosan a strandon is

Az idei fürdőruhadivatra az extrém színek, a különleges formák, az egyedi megoldások, az új anyagok lesznek a jellemzők, és mindegyik modell a nőiességet hangsúlyozza.

Ilyen a magas derekú bikini vagy a tüllel díszített kétrészes fürdőruha, valamint találkozhatunk mellben fodrossal, sőt — és most tessék megkapaszkodni! — hosszú ujjú bikinivel is.

Az idén nyáron előkerül az igazán szokatlan forma is. A sablonos szabásmintákat el lehet felejteni, ha divatosak szeretnénk lenni a strandon. Szinte minden darab — legyen az fürdőruha, bikini, tankini vagy trikini — egyedi szabásvonalú. A színek élénkek, egyaránt előtérbe kerülnek az apró és az óriási minták, valamint a legkülönfélébb kiegészítők: fodrok, tüll, csipke stb.

Az idén nem számít divatosnak a tanga, erre jó lesz odafigyelni...

Képgaléria
Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..