home 2024. április 19., Emma napja
Online előfizetés
Disznótoros napok hatodszor
(T. T.)
2013.11.20.
LXVIII. évf. 47. szám
Disznótoros napok hatodszor

A Vajdasági Mangalicatenyésztők Egyesülete és a ludasi Fogadó étterem szervezésében november 28-a és 30-a között a szabadkai Városháza előtt megrendezik a VI. Disznótoros napokat.

A minapi sajtótájékoztatón Boris Stojanovski, az étterem igazgatója, Györe Szuzanna, a rendezvény szervezője és Gulyás Oldal Péter, a mangalicatenyésztők egyesületének elnöke elmondta, hogy a hazaiakon kívül Magyarországról is várnak kiállítókat.

— A rendezvényre látogatók hús-, bor-, pálinka- és sajtfélék, édességek, méz, kézművestermékek és még számos érdekesség közül válogathatnak. A helyszínen kolbászt és hurkát sütünk majd, melyet nemcsak megkóstolni lehet, hanem meg is vásárolni. Akárcsak az előző években, e három nap alatt most tízszázalékos kedvezménnyel kínáljuk termékeinket a vásárlóknak. Ha az időjárás megengedi, akkor a programot kolbászevő verseny is színesíti majd. Az idén nagy sátor nem lesz a főtéren, helyette háromszor három méteres kis sátrakat állítunk majd fel: ezek bérelhetők és meg is vásárolhatók. Sajnos, az idén nincs lehetőségünk a hagyományos bál megszervezésére, de remélhetőleg, jövőre már nem marad el — nyilatkozták a szervezők.

A Disznótoros napokkal kapcsolatban bővebb információ a 024/758-093-as, a 064/34-36-096-os telefonszámon vagy a fogado10@gmail.com e-mail címen kapható. A megnyitó november 28-án, csütörtökön 10 órakor kezdődik.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..