home 2024. május 01., Fülöp napja
Online előfizetés
Díszítsük fel Muzslya karácsonyfáját!
Borbély Tivadar
2020.12.15.
LXXV. évf. 50. szám
Díszítsük fel Muzslya karácsonyfáját!

Közeleg a béke, a hit, a remény és a szeretet ünnepe — a karácsony. Hogy szebbé, ünnepélyesebbé varázsolják Muzslya központját, a helyi közösség tanácsának tagjai úgy döntöttek, feldíszítik a település karácsonyfáját, mégpedig a községháza előtti, terebélyes fenyőt.

Kedves gyerekek, szülők, nagyszülők, tisztelt muzslyaiak!

Ha szeretnétek, hogy szívünket ne csak a családon belül melengesse meg a szeretet, hanem abból adni tudjunk azoknak az embereknek is, akikkel mindennap találkozunk — csatlakozzatok hozzánk!

A saját készítésű vagy az otthon fölöslegessé vált karácsonyi díszeket hétfőtől csütörtökig adhatják át a helyi közösség irodájában (a községházán) vagy a Szervó Mihály Általános Iskolában.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..