home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Díjra jelölték az M2 Petőfi TV KiberMa című műsorát
MTVA
2020.05.20.
LXXV. évf. 21. szám
Díjra jelölték az M2 Petőfi TV KiberMa című műsorát

Az Év Esportja Díj Médiatartalom és felület kategóriájában a jelöltek között szerepel a közmédia főként fiatalokat megszólító csatornájának egyik emblematikus magazinja is, a KiberMa.

Az M2 Petőfi TV elsősorban könnyűzenei tartalmáról ismert, azonban emellett remek tech/gaming/esport heti magazinműsorral is rendelkezik, amit mi sem bizonyít jobban, mint ez a mostani jelölés. A KiberMa ráadásul az egyetlen országos lefedettségű gamer műsor. Az adások 4-5 perces blokkjaiban találhatóak szórakoztató játék tesztek, e-sport rendezvények, ugyanúgy, mint fontos és hasznos technológiai fejlesztések, például az orvostudomány területén, valamint hasznos appokat is bemutatnak.


 Fotó: virtuális futballmérkőzés az MTK Esport Arénában, az Új Hidegkuti Nándor Stadionban 2019. szeptember 27-én (MTI/Mohai Balázs)

Az M2 Petőfi TV vezetősége 2018-ban keresett meg minket azzal az ötlettel, hogy készítsünk egy gamer műsort. A cél az volt a kezdetektől, hogy olyan emberek számára is elvigyük az esport és a gaming világát, megismertessük velük a legújabb játékokat és technológiákat, akiktől távolabb álltak ezek a dolgok, sőt eseteként  előítélettel rendelkeztek róluk. Nagyon örültünk ennek a felkérésnek, mert találkozott a mi elképzeléseinkkel is – árulta el a magazin szerkesztője és egyben rendezője, Cs. Nagy Endre. – A jelölés azért különösen jó érzés, mert ezek szerint az esport szakma hazai képviselői is felfigyeltek a munkánkra”.

Az, hogy elnyeri-e az M2 Petőfi TV magazinműsora a rangos kitüntetést, május 26-án derül ki.

 Az érdeklődők csütörtök esténként 22.05-ös kezdéssel láthatják a KiberMa következő részeit az M2 Petőfi TV-n, illetve a korábbi adások visszanézhetők a csatorna Youtube oldalán.

 

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..