home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
Digitális jelzőtáblákkal ellátott buszmegállók
(vas)
2013.07.31.
LXVIII. évf. 31. szám
Digitális jelzőtáblákkal ellátott buszmegállók

Megkezdődnek az autóbusz-megállók felújítási munkálatai a Kelebiai, a Palicsi és a Belgrádi úton.

A legforgalmasabb megállókat modern, digitális kijelzőkkel látják majd el, azzal a céllal, hogy az utasok pontos tájékoztatást kapjanak a buszok útirányáról, érkezési és indulási időpontjáról. A táblák felállításakor az illetékesek ügyelnek arra, hogy jól láthatók legyenek, és összesen 27 ilyen kijelzőt szerelnek majd föl. Az erre a célra szükséges kiadásokat részben a városi költségvetésből, részben pedig az Európai Előcsatlakozási Alaptól kapott pályázati pénzekből fedezik, ez utóbbiakra ugyanis a Városépítése Igazgatóság sikeresen pályázott. A jövő héten megkezdődő munkálatok kivitelezője a valjevói Lux Elektro vállalat, melynek 60 napja van a feladatok elvégzésére.

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..