home 2024. április 26., Ervin napja
Online előfizetés
Diákutaztatási Program 2023. június 4.
2023.05.05.
LXXVIII. évf. 18. szám
Diákutaztatási Program 2023. június 4.

A Rákóczi Szövetség idén is meghirdeti a Nemzeti Összetartozás Napi Diákutaztatási Programot.

Összesen 300 ezer forint értékű kerettámogatás nyerhető el, az utazók számától és a megtett távolságtól függően. A pályázat lehetőséget teremt arra, hogy az utazó középiskolás csoport a Kárpát-medencében legalább egy határt átlépjen és egy másik iskolával közös programot szervezzen.

A program célja, hogy a Kárpát-medence országaiban élő magyar középiskolások együtt emlékezzenek meg a Nemzeti Összetartozás Napjáról, illetve ehhez kapcsolódóan minél több élmény, kapcsolat szövődjön a magyar diákok, tanárok és iskolák között.

A pályázatra bármely Kárpát-medencei magyar középiskola jelentkezhet, az elbírálásnál azonban előnyben részesülnek azok az intézmények, ahol középiskolai szervezete működik a Rákóczi Szövetségnek.

Az online űrlap elérhető: ITT

Az online pályázati adatlapok beérkezésének határideje: 2023. május 22., hétfő.

Az utazásokat, kirándulásokat 2023. május 29. és június 9. között kell megvalósítani.A közleményt összefoglaló videó itt tekinthető meg: https://youtu.be/xPUYv-LbDOk

Forrás: www.rakocziszovetseg.org

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..