home 2024. április 30., Katalin napja
Online előfizetés
Desiré Akadémia: Kritikai-gondolkodás - műhelymunka
2023.11.15.
LXXVIII. évf. 46. szám
Desiré Akadémia: Kritikai-gondolkodás - műhelymunka

Hogyan nézünk színházi előadást, s hogyan nézzünk színházi előadást? Milyen reflexiók csapódnak le bennünk, mit és hogyan olvasunk ki, hogyan elemezhetjük, mit hogyan lehet és érdemes elmondani egy előadás kapcsán, s mindezt hogyan lehet írásba foglalni. Ha már évek óta követed a Desiré Fesztivál előadásait, vagy ha még soha nem voltál, de mindig érdekelt, ha szívesen eltöltesz még néhány órát előadások után azok elemzésével, ha szeretsz színházba járni, s gondolkodni is a látottakról, ha van véleményed, s az írás sem áll tőled távol, akkor jelentkezz a Desiré Akadémia Kritikai-gondolkodás c. műhelyébe, ahol a fesztiválon látott előadásokat fogjuk kivesézni egy tea mellett, vendégekkel, színházi alkotókkal, művészekkel, szakemberekkel.

Öt diák (középiskolás vagy egyetemista) számára indul ingyenes műhelymunka a 15. Desiré Fesztivállal párhuzamosan, a részvételért nem kell mást tenned, mint beküldeni egy szabadon választott írásod.

A magyar nyelvű műhelymunkát Szerda Zsófia újságíró, fotós vezeti. Az öt kiválasztott résztvevő számára biztosított a belépés a Desiré Central Station nemzetközi regionális kortárs színházi fesztivál idei rendezvényeire. A pályázni kívánó diákok rövid életrajzát és aláírással ellátott szövegeit 2023. november 15-ig várjuk az info@desirefestival.eu e-mail címre!

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..