home 2024. március 29., Auguszta napja
Online előfizetés
Délután ülésezik a válságstáb
2021.04.02.
LXXVI. évf. 13. szám
Délután ülésezik a válságstáb

Ma délután négy órakor összeül a szerbiai válságstáb, a téma a járványügyi intézkedések enyhítése lesz – jelentette be Ana Brnabić.

Az ülés előtt a szerb kormányfő egyeztet a stáb egészségügyi tagjaival. Ana Brnabić a Pink TV vendégeként arról beszélt, hogy az érvényben lévő intézkedések enyhítését vitatják meg. A belgrádi sajtó arról cikkezik, hogy engedélyezhetik a vendéglátóipari egységek kerthelyiségeinek megnyitását. Arról is írnak, hogy a stáb gazdaságot képviselő tagjai a kávézók és éttermek teljes megnyitását kérik a járványügyi intézkedések betartása mellett, de erre az orvosi rész nem hajlandó. Brnabić hozzátette, Belgrádban a napi fertőzöttek esetszáma stagnál, illetve enyhe csökkenés tapasztalható, de ezt nem szabad veszélyeztetni a korai nyitással.

Fotó: TANJUG/SAVA RADOVANOVIC/bg

Forrás: B92

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..