home 2024. április 27., Zita napja
Online előfizetés
Dajana Bašić Palković a dobogó tetején
Tóth Tibor
2024.03.01.
LXXIX. évf. 9. szám
Dajana Bašić Palković a dobogó tetején

Belgrádban rendezték meg a pionírok országos atlétikai bajnokságát, melyen a Spartacust a 800 méteren induló Dajana Bašić Palković képviselte.

A nagy iramú, minden helyért jelentős harcot hozó futamban Dajana 250 méterrel a cél előtt gyújtotta be a rakétákat, és 2:24,60-as idővel, mely új egyéni csúcsa is egyúttal, megszerezte az 1. helyet. Dajana aranyérme a Spartacus atlétáinak ötödik érme volt, előtte ugyanis Darijo Bašić Palković a felnőttek között 800 méteren aranyat szerzett, Veljko Vasiljević az idősebb juniorok országos bajnokságán 3000 méteren arany-, 1500 méteren bronzérmet nyert, Elena Puškar pedig a fiatalabb juniorok legrangosabb hazai versenyén 800 méteren a dobogó második fokára állhatott.

Fotók: Spartacus Atlétikaklub

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..