home 2024. április 20., Tivadar napja
Online előfizetés
DR BRS szólóban, Megan Thee Stallion duóban jelentkezik!
Zvekán Péter
2022.04.01.
LXXVII. évf. 12. szám
DR BRS szólóban, Megan Thee Stallion duóban jelentkezik!

DR BRS: Jöhet még egy — Megan Thee Stallion & Dua Lipa: Sweetest Pie

DR BRS: Jöhet még egy

Magyarországon egyszer csak feltűnt DR BRS, és elkezdte ontani elsősorban a feldolgozásokat. Rövid idő alatt futott be, és neve hamar garancia lett a sikerre. Jobban belegondolva, valahol jogos a dolog, hiszen olyan kollabok fűződnek hozzá, mint az Évszakok, a Koccintós vagy a Hol van az a lány. Az sem mellékes, hogy a MAHASZ által közzétett, 2021-re vonatkozó slágerlistára nem kevesebb mint hat felvételével is felkerült, így tavaly ő volt az egyik legjátszottabb előadó a magyarországi rádiókban.

Most ismét egy újdonsággal jelentkezik, de ezúttal nem egy újragondolt régi dallal, hanem egy teljesen újjal. Elsőre már maga a stílus is meglepő, hiszen merőben eltér a tőle megszokottól. Sokkal sötétebb és RnB-sebb. Az új felvétel a Jöhet még egy címet kapta, és a dal teljes egészében csak DR BRS-hez tartozik — ezúttal tehát nincs semmi kollaboráció.

DR BRS a következőképpen nyilatkozott a szerzemény kapcsán: „Már több mint húsz éve táncolok a hiphop műfajban, és ezúttal végre olyan klipet forgattunk, amelyben ezt megmutathatom. Szabó Tomi össze is hozott egy brutális koreográfiát, a Los Tiki Pictures stábja pedig egy hihetetlen videót kreált az Illúziók Múzeumában.

 

Megan Thee Stallion & Dua Lipa: Sweetest Pie

Egy igazán ütős, úgynevezett girl power dalt adott ki a két többszörös Grammy-díjas szupersztár, név szerint Megan Thee Stallion és Dua Lipa. Egy ilyen együttműködés híre hallatán szinte mindenki felkapja a fejét.

Már csak azért is, mert Dua Lipa napjaink egyik legsikeresebb énekesnője, akinek legutóbbi, Future Nostalgia című lemeze alapjaiban forgatta fel a világot. Egyszerűen azért, mert bevállalta, hogy összehozza a dance és a pop egykori retró és modern hangzásvilágát, egy új egységet alkotva. Ez persze rizikós döntés volt, de abszolút bejött. A koncepciót hihetetlenül jól fogadták a rajongók és a szakma is. Azt is meg kell említeni, hogy bár Dua Lipa jelenleg a pandémia miatt korábban elhalasztott világ körüli turnéján adja elő a slágereit, mégis talált időt arra, hogy közben egy újdonsággal is meglepje rajongóit.

Mondjuk, be kell vallani, hogy a Sweetest Pie című dalt elsősorban Megan Thee Stallionnek köszönhetjük, hiszen ő hozta tető alá az egészet. A kombináció teljesen jó, hiszen a számot Dua Lipa karakteres vokálja és Megan ütős rapbetétei teszik különlegessé. Ez a felvétel egyébként a rapper soron következő albumának előfutára is.

Dua pedig azért is volt jó választás, mert nemrég egy saját podcastet is indított, ez a Dua Lipa: At Your Service. A legutóbbi adásban Megannel az új dal kulisszatitkai mellett arról is beszélgettek, hogy mennyire fontos a női előadóknak támogatni egymást.

Az újdonság egy igazán kemény klipet is kapott, melyet Dave Meyers rendezett. A végeredmény az én idegrendszeremnek egy kicsit sok lett, de hát állítólag ez kell a mai fiatalságnak…

Kép: ocdn.eu

Hozzászólások
Hozzászólások
0
Hozzászólás küldése
1000 karakter áll rendelkezésére
A megjegyzésekben kifejtett vélemények a hozzászólások szerzőinek magánvéleményei, és nem tükrözik az internetes portál véleményét. A megjegyzéseket moderáljuk és jóváhagyjuk az általános szerződési feltételeknek megfelelően.
Támogatóink
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabjuk a tartalmakat és reklámokat, hogy működjenek a közösségi média funkciók, valamint hogy elemezzük a weboldal forgalmát. Bővebben a "Beállítások" gombra kattintva olvashat.
Az oldal sütiket használ, hogy személyre szabja az oldalon megjelenő tartalmat és reklámokat..